Importación bolsas textiles proyecto solidario

 

Una altra acció realitzada va ser la importació de borses orgàniques i de comerç just des de l'organització *Freeset

La *Tenda, dins de la seua línia de producte de consum sostenible, va incorporar els productes d'un nou proveïdor que incorporen  garanties i criteris diversos de consum responsable, tant des de la perspectiva social, com l'ambiental i econòmica.

*Freeset és un negoci de comerç just que ofereix ocupació a les dones atrapades en el comerç sexual de Calcuta. Fabriquen bosses i samarretes de jute i cotó orgànic d'alta qualitat encara que, com elles mateixes diuen, el seu negoci és la llibertat.

El seu objectiu és l'apoderament de les 10.000 treballadores sexuals del seu veïnat, *Sonagacchi - Calcuta, perquè puguen ser lliures de triar una professió lliurement.

Pertany a la *World *Fair *Trade *Organization, i fabrica els seus productes amb cotó 100% orgànic certificat *GOTS i jute. A més, imprimeix a mà els seus atractius dissenys amb tintes a l'aigua que són respectuoses amb el medi ambient. També utilitzen retalls de *sari reciclats que aporten un colorit molt cridaner.
 

serigrafiaFT-serigrafiaFTgots-gots

El model de negoci de *Freeset és un exemple que com es pot promoure una atractiva activitat econòmica anteposant les seues responsabilitats socials i ambientals.

freesetfamily-freesetfamilytendawfto-tendawfto

El model de negoci de *Freeset és un exemple que com es pot promoure una atractiva activitat econòmica anteposant les seues responsabilitats socials i ambientals.

En el següent enllaç podeu llegir més sobre l'empresa, la seua experiència, oferta i valors:

http://freesetglobal.com/who-we-are.html