Notícies

01 MAY

Noves peces temporada 2023

Nou estilisme, en cotó ecològic, brodats alta qualitat i jupetins sorprenentment pràctiques
Noves peces  temporada 2023

Descobrix la Nova Gamma de Colors en Les nostres Samarretes de Cotó Ecològic

En LaTendaUV tenim l'ocasió de presentar-te la nostra nova col·lecció de samarretes. Hem ampliat la nostra gamma de colors perquè pugues trobar el que encaix millor per al teu estil personal. 

Què trobaràs?

  1. Colors Vibrants: Des de tons pastel fins a colors audaços, les nostres samarretes estan disponibles en una àmplia varietat d'opcions. Troba el matís que et faça sentir còmodament i a la moda.
  2. Cotó Ecològic: Ens preocupem pel medi ambient, per la qual cosa la majoria  de les nostres samarretes estan confeccionades amb cotó ecològic o materials reciclats. No sols et veuràs bé, sinó que també estaràs contribuint a un món més sostenible.
  3. Etiquetes Oficials: En molts models hem afegit etiquetes oficials per a assegurar l'autenticitat de cada peça. 
  4. Preus Accessibles: Malgrat totes estes millores, continuem mantenint preus assequibles i descomptes. Volem que el col·lectiu universitari tinga accés a la moda de qualitat, sostenible i al millor preu.

A més, no et perdes les nostres dessuadores. Hem introduït nous jaspiats, dissenys entallats i opcions de mitja cremallera i completa. L'escut brodat en les nostres dessuadores li dona un toc elegant i distintiu!

Camiseta malva UV  CamisetaVerdemist Universitat de Valencia Camiseta verde aventura UV Camiseta running Universitat de València GOrra Universitat de ValenciaSudadera Facultat Dret Universitat de Valencia 

 

 

 

 

I si busques una cosa pràctica, no oblides explorar els nostres jupetins plegables i les gorres en colors nous. En LaTendaUV tenim el que necessites per a lluir el teu "outfit" universitari i confortable en qualsevol ocasió.

 

 

Gorra UV  Camiseta Ser o no Ser Universitat de Valencia Chaleco UV Camiseta running Universitat de València GOrra Universitat de Valencia Camiseta deporte Universitat de València

 

 

Vine a visitar-nos i descobrix la moda que et fa sentir bé!

Tornar a les notícies