LA CIÈNCIA A TAULA
-5%

LA CIÈNCIA A TAULA

SAPIÑA NAVARRO, FERNANDO

15,00 €
14,25 €
IVA inclós
Editorial:
UNIVERSITAT VALENCIA
Any d'edició:
2019
Matèria
Metode
ISBN:
978-84-9133-263-3
Pàgines:
232
Enquadernació:
Rústica

Disponibilitat:

  • TENDA NAUDisponible en 10 dies
  • TENDA TARONGERSDisponibilitat inmediata
  • TENDA BURJASSOTDisponibilitat inmediata
  • PUBLICACIONSDisponible en 10 dies
15,00 €
14,25 €
IVA inclós
Afegir a favorits

'La ciència a taula' és el dècim volum de la col·lecció de llibres de divulgació "Monografies Mètode". Durant més de deu anys, el químic i divulgador Fernando Sapiña va publicar puntualment la secció sobre ciència i gastronomia en la revista 'Mètode', sota el títol de "La ciència a taula". El present volum recull 42 d'aquests articles, que tracten sobre els principis físics i químics dels aliments i de les seues elaboracions, tots acompanyats d'una recepta culinària. Uns textos que, a més de transmetre la seua passió per la cuina i la gastronomia, es poden llegir de manera independent, o bé descobrint els subtils fils que existeixen entre ells a través de la textura, el color, el sabor, l'olor o les transformacions culinàries dels aliments. Un llibre, en definitiva, per a descobrir la cuina i la seua ciència. 'La ciència a taula' ha comptat amb la col·laboració de l'artista Teresa Tomás, qui, a través del seu laboratori "Palomita de maíz", ha experimentat en projectes en els quals la gastronomia s'hibrida amb la seua obra.

Articles relacionats

  • LA CIÈNCIA A TAULA
    SAPIÑA NAVARRO, FERNANDO
    'La ciència a taula' és el dècim volum de la col·lecció de llibres de divulgació "Monografies Mètode". Durant més de deu anys, el químic i divulgador Fernando Sapiña va publicar puntualment la secció sobre ciència i gastronomia en la revista 'Mètode', sota el títol de "La ciència a taula". El present volum recull 42 d'aquests articles, que tracten sobre els principis físics i q...

    15,00 €14,25 €

  • METODE 106 - BO PER A MENJAR
    EDITORIALEditorial número 106Martí DomínguezOPINIÓEls mals de la ciència en temps de COVID-19Juan Ignacio Pérez IglesiasARTICLERere les petjades del nostre passatMarc de Manuel i Tomàs Marquès-BonetEs pot aplicar la neurociència a l’educació?David Bueno i TorrensEl col·lapse del Mar MenorFrancisca Giménez Casalduero i Julia Martínez FernándezENTREVISTAEntrevista a Roger BartraA...

    10,00 €9,50 €

  • METODE 106 - BUENO PARA COMER
    EDITORIALEditorial número 106Martí DomínguezOPINIÓNLos males de la ciencia en tiempo de COVID-19Juan Ignacio Pérez IglesiasARTÍCULOTras las huellas de nuestro pasadoMarc de Manuel y Tomàs Marquès-Bonet¿Se puede aplicar la neurociencia a la educación?David Bueno i TorrensEl colapso del Mar MenorFrancisca Giménez Casalduero y Julia Martínez FernándezENTREVISTAEntrevista a Roger B...

    10,00 €9,50 €

  • EL JARDÍ ANIMAT
    CARRAU MELLADO, Mª JOSÉ / IBÁÑEZ ARNAU, OLGA / REY MARTÍ, JOSEFA

    12,00 €11,40 €

  • METODE 101 CAST
    SERVEI DE PUBLICACIONS UV

    10,00 €9,50 €

  • METODE 103 - FORMES INFINITES

    10,00 €9,50 €

Altres llibres de l'autor

  • SCIENCE AT THE TABLE
    SAPIÑA NAVARRO, FERNANDO
    Summary Science at the table, published within the popular science collection «Monografies Mètode», gathers 42 articles written by the chemist Fernando Sapiña (1964-2018) in the science communication journal Mètode of the University of Valencia, in a section of the same name. Between 2005 and 2017, the scientist, disseminator, and lecturer of the University of Valencia conducte...

    15,00 €14,25 €

  • ¿UN FUTURO SOSTENIBLE?
    SAPIÑA NAVARRO, FERNANDO
    En las últimas décadas hemos comenzado a elaborar una visión global de las relaciones que existen entre los distintos componentes de la biosfera. Se están produciendo cambios en el medio y el origen de estas alteraciones inusuales es la actividad de los seres humanos. La pérdida de biodiversidad, la disminución de la capa de ozono o el cambio climático son síntomas de una enfer...

    11,95 €11,35 €

  • UN FUTUR SOSTENIBLE?
    SAPIÑA NAVARRO, FERNANDO
    El canvi climàtic s'ha convertit, al llarg dels últims anys, en un tema de conversa tan recurrent com ho era el temps fa només uns anys; però no es tracta d'un tema trivial, perquè els canvis que estem observant són només un símptoma d'unes altres alteracions, molt profundes, causades per les nostres relacions amb la natura. En Un futur sostenible? el lector preocupat pels efec...

    11,95 €11,35 €

  • EL RETO ENERGÉTICO
    SAPIÑA NAVARRO, FERNANDO
    El actual sistema energético está basado en unos recursos no renovables, los combustibles fósiles, y su uso lleva aparejada una serie de problemas, como el aumento de la concentración de dióxido de carbono en la atmósfera. En este libro se analiza y se explica cuál será la naturaleza de un nuevo sistema energético sostenible basado en fuentes renovables. El elemento central de ...

    18,00 €17,10 €

  • UN FUTUR SOSTENIBLE?
    SAPIÑA NAVARRO, FERNANDO
    El canvi climàtic no és un tema gens trivial, perquè els canvis que estem observant són només un símptoma d'unes altres alteracions causades per les nostres relacions amb la natura. Així, en un món cada dia més explotat en tots els sentits, els humans tenim l'última paraula: o el nostre futur és sostenible o ens haurem de qüestionar, fins i tot, si tenim futur com a espècie. ...

    11,95 €11,35 €