METODE 106 - BO PER A MENJAR
-5%

METODE 106 - BO PER A MENJAR

ALIMENTACIÓ I SALUT EN TEMPS DE SOBREINFORMACIÓ

 

10,00 €
9,50 €
IVA incluido
Editorial:
UNIVERSITAT VALENCIA
Materia
Revista metode
Colección:
Mètode

Disponibilidad:

  • TENDA NAUDisponible en 2/3 días - disponible en
  • TENDA TARONGERSEn stock - disponible en septiembre
  • TENDA BURJASSOTEn stock - disponible en septiembre
  • PUBLICACIONSDisponible en 2/3 días - disponible en
10,00 €
9,50 €
IVA incluido
Añadir a favoritos

EDITORIAL
Editorial número 106
Martí Domínguez
OPINIÓ
Els mals de la ciència en temps de COVID-19
Juan Ignacio Pérez Iglesias
ARTICLE
Rere les petjades del nostre passat
Marc de Manuel i Tomàs Marquès-Bonet
Es pot aplicar la neurociència a l’educació?
David Bueno i Torrens
El col·lapse del Mar Menor
Francisca Giménez Casalduero i Julia Martínez Fernández
ENTREVISTA
Entrevista a Roger Bartra
Ana Claudia Nepote
MONOGRÀFIC
Bo per a menjar
Gonzalo Casino i Montserrat Rabassa
Alimentar-se, cuinar, compartir
Patricia Aguirre
L’impacte de la dieta en la salut
Carlos Alberto González i Raul Zamora-Ros
Diferenciar els fets de la ficció en nutrició
Clara Gómez-Donoso, Maira Bes-Rastrollo i Miguel A. Martínez-González
Eines educatives per menjar millor
Gemma Salvador i Maria Manera
Dieta, drogues i cervell
M. Carmen Blanco-Gandía, Macarena González-Portilla i Marta Rodríguez-Arias
Dietes miraculoses
José Miguel Soriano del Castillo i Mª Inmaculada Zarzo Llobell
LLIBRES
«Fantasmas de la ciencia española», de Juan Pimentel
José Manuel Sánchez Ron
«Un científico en el supermercado», de José Manuel López Nicolás
Carmen López Valiente
«Los renglones torcidos de la ciencia», d’Eugenio Manuel Fernández Aguilar
Sara Moreno Tarín
LECTURES ESSENCIALS
«Cómo comemos», de Bee Wilson
Susanna Ligero
ELS GÈNERES DE LA LITERATURA CIENTÍFICA
Emergències
Jesús Purroy
JO I ALTRES ANIMALS
Viure la Comissió Científica del Pacífic
Albert Masó
SOCIOFOLCOLOGIA
Umami
Ramon Folch
FOTOGRAMES DE CIÈNCIA
La por i el virus
José Miguel Mulet
FOCUS VERD
En la diana
Roberto García-Roa
MATÈRIA OBSCURA
Com lligar-se les sabates
Xurxo Mariño
CAIGUDA LLIURE
Les palletes són per a l’estiu
Chantal Ferrer Roca
GENS I GENTS
L’evolució de la mort
Gemma Marfany
HISTÒRIES DE CIÈNCIA
Gundisapor, centre de la cultura científica medieval
Josep Lluís Barona
DESVELANT L'UNIVERS
Bombolles de sabó estel·lars
Vicent J. Martínez
NAU ESPACIAL 'MÈTODE'
Pandèmies extraterrestres
Fernando Ballesteros
L'HORT DE ROSELLÓ
El reg a l’hort
Josep Roselló Oltra
CIÈNCIA PER A POETES
L’art de curar per la paraula
Jordi Solà Coll
EL LLADRE DE CERVELLS
Oportunitat d’or del periodisme científic
Pere Estupinyà
NATURAL-MENT
COVID-19: els sexes i evolució, a la defensiva
Fernando González Candelas i Pau Carazo

Artículos relacionados

  • ABECEDARI SOCIOECOLÒGIC
    FOLCH GUILLÈN, RAMON
    En la societat actual, complexa i en canvi permanent, necessitem definir i revisar conceptes. Especialment, els de caràcter socioambiental i sostenibilista que ens han de permetre entendre el present i imaginar el futur immediat. A través de les columnes publicades pel biòleg i socioecòleg Ramon Folch en la revista 'Mètode' en els darrers onze anys i d'un bon nombre dels seus a...

    15,00 €14,25 €

  • SCIENCE AT THE TABLE
    SAPIÑA NAVARRO, FERNANDO
    Summary Science at the table, published within the popular science collection «Monografies Mètode», gathers 42 articles written by the chemist Fernando Sapiña (1964-2018) in the science communication journal Mètode of the University of Valencia, in a section of the same name. Between 2005 and 2017, the scientist, disseminator, and lecturer of the University of Valencia conducte...

    15,00 €14,25 €

  • LA CIÈNCIA A TAULA
    SAPIÑA NAVARRO, FERNANDO
    'La ciència a taula' és el dècim volum de la col·lecció de llibres de divulgació "Monografies Mètode". Durant més de deu anys, el químic i divulgador Fernando Sapiña va publicar puntualment la secció sobre ciència i gastronomia en la revista 'Mètode', sota el títol de "La ciència a taula". El present volum recull 42 d'aquests articles, que tracten sobre els principis físics i q...

    15,00 €14,25 €

  • ESTIMATS VOLCANS
    FOLCH DURÁN, ARNAU / MARTÍ MOLIST, JOAN / PLANAGUMÀ GUÀRDIA, LLORENÇ
    Obra indispensable per a conèixer amb el màxim rigor els mecanismes que regeixen l'energia interna de la Terra. El vulcanisme és un dels fenòmens amb més repercussió sobre la Terra: al llarg de la història del nostre planeta, els processos lligats a la formació de magmes i la seua sortida a la superfície han contribuït a configurar la composició de l'aire, el sòl i la vida terr...

    15,00 €14,25 €

  • CIENTÍFICS LLETRAFERITS
    MANUEL, JORDI DE / MACIP, SALVADOR
    Esta monografía, editada por el biólogo, profesor y escritor Jordi de Manuel y el médico, investigador y escritor Salvador Macip, reúne veinte narraciones escritas por autores destacados de la literatura catalana con formación científica o tecnológica. Asesinatos, misterios, amores, envidias, dilemas éticos, amistades, traiciones son algunos de los temas que aparecen. Los relat...

    15,00 €14,25 €

  • METODE 106 - BUENO PARA COMER
    EDITORIALEditorial número 106Martí DomínguezOPINIÓNLos males de la ciencia en tiempo de COVID-19Juan Ignacio Pérez IglesiasARTÍCULOTras las huellas de nuestro pasadoMarc de Manuel y Tomàs Marquès-Bonet¿Se puede aplicar la neurociencia a la educación?David Bueno i TorrensEl colapso del Mar MenorFrancisca Giménez Casalduero y Julia Martínez FernándezENTREVISTAEntrevista a Roger B...

    10,00 €9,50 €