SCIENCE AT THE TABLE
-5%

SCIENCE AT THE TABLE

SAPIÑA NAVARRO, FERNANDO

15,00 €
14,25 €
IVA incluido
Editorial:
UNIVERSITAT VALENCIA
Año de edición:
2019
Materia
Revista metode
ISBN:
978-84-9133-264-0
Páginas:
232
Encuadernación:
Rústica
Colección:
Mètode

Disponibilidad:

  • TENDA NAUDisponible en 2/3 días
  • TENDA TARONGERSDisponible en 2/3 días
  • TENDA BURJASSOTEn stock
  • PUBLICACIONSDisponible en 2/3 días
15,00 €
14,25 €
IVA incluido
Añadir a favoritos

Summary Science at the table, published within the popular science collection «Monografies Mètode», gathers 42 articles written by the chemist Fernando Sapiña (1964-2018) in the science communication journal Mètode of the University of Valencia, in a section of the same name. Between 2005 and 2017, the scientist, disseminator, and lecturer of the University of Valencia conducted this space for scientific cuisine where he brought the readers closer to the physical and chemical principles of ingredients and cooking processes, revealing a world of sensory perceptions related to the act of savouring food. This publication collects all these articles and presents them in a single volume so that they can be read as a whole, either approaching each article independently or discovering how they intertwine through aspects such as texture, colour, flavour, smell or the transformations of food, as well as discovering the diverse recipes proposed by the author. This book combines chemical talent and gastronomic taste with a series of informative texts plagued with literary references and everyday experiences and familiar anecdotes, through which we discover the human and the scientist that was Fernando Sapiña.

Artículos relacionados

  • ABECEDARI SOCIOECOLÒGIC
    FOLCH GUILLÈN, RAMON
    En la societat actual, complexa i en canvi permanent, necessitem definir i revisar conceptes. Especialment, els de caràcter socioambiental i sostenibilista que ens han de permetre entendre el present i imaginar el futur immediat. A través de les columnes publicades pel biòleg i socioecòleg Ramon Folch en la revista 'Mètode' en els darrers onze anys i d'un bon nombre dels seus a...

    15,00 €14,25 €

  • SCIENCE AT THE TABLE
    SAPIÑA NAVARRO, FERNANDO
    Summary Science at the table, published within the popular science collection «Monografies Mètode», gathers 42 articles written by the chemist Fernando Sapiña (1964-2018) in the science communication journal Mètode of the University of Valencia, in a section of the same name. Between 2005 and 2017, the scientist, disseminator, and lecturer of the University of Valencia conducte...

    15,00 €14,25 €

  • LA CIÈNCIA A TAULA
    SAPIÑA NAVARRO, FERNANDO
    'La ciència a taula' és el dècim volum de la col·lecció de llibres de divulgació "Monografies Mètode". Durant més de deu anys, el químic i divulgador Fernando Sapiña va publicar puntualment la secció sobre ciència i gastronomia en la revista 'Mètode', sota el títol de "La ciència a taula". El present volum recull 42 d'aquests articles, que tracten sobre els principis físics i q...

    15,00 €14,25 €

  • MÈTODE 109. EL SECUESTRO DE LA VOLUNTAD.
    El monográfico «El secuestro de la voluntad. La ciencia de las adicciones» ha sido coordinado por elcatedrático en Psicobiología José Miñarro López (UV) y aporta un análisis en profundidad de lasadicciones, desde las estructuras anatómicas que las hacen posibles hasta aquellos trastornos quetraspasan el marco del consumo de sustancias. Abren el número el mismo José Miñarro y la...

    10,00 €9,50 €

  • METODE 106 - BO PER A MENJAR
    EDITORIALEditorial número 106Martí DomínguezOPINIÓEls mals de la ciència en temps de COVID-19Juan Ignacio Pérez IglesiasARTICLERere les petjades del nostre passatMarc de Manuel i Tomàs Marquès-BonetEs pot aplicar la neurociència a l’educació?David Bueno i TorrensEl col·lapse del Mar MenorFrancisca Giménez Casalduero i Julia Martínez FernándezENTREVISTAEntrevista a Roger BartraA...

    10,00 €9,50 €

  • EL JARDÍ ANIMAT
    CARRAU MELLADO, Mª JOSÉ / IBÁÑEZ ARNAU, OLGA / REY MARTÍ, JOSEFA

    12,00 €11,40 €

Otros libros del autor

  • LA CIÈNCIA A TAULA
    SAPIÑA NAVARRO, FERNANDO
    'La ciència a taula' és el dècim volum de la col·lecció de llibres de divulgació "Monografies Mètode". Durant més de deu anys, el químic i divulgador Fernando Sapiña va publicar puntualment la secció sobre ciència i gastronomia en la revista 'Mètode', sota el títol de "La ciència a taula". El present volum recull 42 d'aquests articles, que tracten sobre els principis físics i q...

    15,00 €14,25 €

  • EL RETO ENERGÉTICO
    SAPIÑA NAVARRO, FERNANDO
    El actual sistema energético está basado en unos recursos no renovables, los combustibles fósiles, y su uso lleva aparejada una serie de problemas, como el aumento de la concentración de dióxido de carbono en la atmósfera. En este libro se analiza y se explica cuál será la naturaleza de un nuevo sistema energético sostenible basado en fuentes renovables. El elemento central de ...

    18,00 €17,10 €

  • ¿UN FUTURO SOSTENIBLE?
    SAPIÑA NAVARRO, FERNANDO
    En las últimas décadas hemos comenzado a elaborar una visión global de las relaciones que existen entre los distintos componentes de la biosfera. Se están produciendo cambios en el medio y el origen de estas alteraciones inusuales es la actividad de los seres humanos. La pérdida de biodiversidad, la disminución de la capa de ozono o el cambio climático son síntomas de una enfer...

    11,95 €11,35 €

  • UN FUTUR SOSTENIBLE?
    SAPIÑA NAVARRO, FERNANDO
    El canvi climàtic s'ha convertit, al llarg dels últims anys, en un tema de conversa tan recurrent com ho era el temps fa només uns anys; però no es tracta d'un tema trivial, perquè els canvis que estem observant són només un símptoma d'unes altres alteracions, molt profundes, causades per les nostres relacions amb la natura. En Un futur sostenible? el lector preocupat pels efec...

    11,95 €11,35 €

  • UN FUTUR SOSTENIBLE?
    SAPIÑA NAVARRO, FERNANDO
    El canvi climàtic no és un tema gens trivial, perquè els canvis que estem observant són només un símptoma d'unes altres alteracions causades per les nostres relacions amb la natura. Així, en un món cada dia més explotat en tots els sentits, els humans tenim l'última paraula: o el nostre futur és sostenible o ens haurem de qüestionar, fins i tot, si tenim futur com a espècie. ...

    11,95 €11,35 €